BPM Software - Integratie
BPM Software - Integratie
Wanneer het datakoppelingen met administratieve softwarepakketten betreft is BPM Software onze "preferred partner". Door de jarenlange ervaring bij BPM software kunnen wij samen integraties met vrijwel alle adminstratieve software verwezelijken, van heel kleinschalig en eenvoudig tot zeer uitgebreid en volledig geintergreerd. Voor de gangbare koppelingen kost u dit slechts € 6,- per maand per licentie.
Mind Mobility - Mobility partner
Mind Mobility - Mobility partner
Vanaf 1 januari 2018 gaat Plandem koppelen met de Smartbox van Mind Mobility. Bij Volkswagen, volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en SKODA wordt de Smartbox vaak ingebouwd. Door de koppeling met het voertuigvolgsysteem kan er nauwkeurig de locatie worden bepaald. Met deze informatie kunnen we goed real-time monitoren bijvoorbeeld ligt er een team voor of achter op schema? Zijn er nog orders in de buurt? Geeft Plandem een Planadvies voor aankomende week, kortom veel meer inzicht in combinatie met MindMobility
TomTom - Mobility partner
TomTom - Mobility partner
TomTom is voor ons een mobility partner vanaf het eerste uur! Door de koppeling met TomTom/WEBFLEET gebruikt Plandem de relevante data om de routes voor onze klanten perfect te kunnen optimaliseren en de werkdag real-time te kunnen monitoren. Dit brengt meer inzicht en besparingen met zich mee. Tevens kan de Plandem software gebruikt worden met diverse hardware producten van TomTom.
Transscope - Mobility partner
Transscope - Mobility partner
Al een tijdje is Plandem een onderdeel in de totaal oplossing die Transscope biedt naar hun klanten. Door de koppeling met de Blackbox van Transscope zijn wij de missing link voor de klant als het gaat om de Planningsmodule en routeoptimalisatie.
NVWA / RVO - Integratie
NVWA / RVO - Integratie
Per 1 oktober 2017 heeft Plandem voor het zogenaamde accreditatieprogramma van de Overheid voor mestbemonstering een complexe koppeling gerealiseerd. Door de goede samenwerking met de NVWA en de monsternemende organisaties heeft Plandem een knap staaltje werk gerealiseerd waardoor het voor de onafhankelijke monsternemers veel eenvoudiger is geworden om efficiƫnt, snel en correct de bemonstering van deze mest af te handelen.
Exact - ERP Partner
Exact - ERP Partner
Plandem kan worden gekoppeld met de Exact Online oplossing. Van zowel een eenvoudige koppeling voor relaties en orders tot een totale integratie. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.
Unit4 - ERP Partner
Unit4 - ERP Partner
Plandem kan worden gekoppeld met de Unit4 / Multivers oplossingen. Van zowel een eenvoudige koppeling voor relaties en orders tot een totale integratie. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.
Technitrace -
Technitrace
Voertuigvolg integratie
BCN Tracer -
BCN Tracer
Voertuigvolg integratie
MyFMS -
MyFMS
Voertuigvolg integratie
Geotrack -
Geotrack
Voertuigvolg integratie
Fleetmatics -
Fleetmatics
Voertuigvolg integratie
Moving Intelligence -
Moving Intelligence
Voertuigvolg integratie