Integratie Roamler Tech

Via de koppeling met RoamlerTech plannen onze klanten diverse installatieklussen die op het platform worden aangeboden. Het is een nieuwe manier van aanbieden en samen met monteurs in de crowd zorgt Plandem ervoor dat de planning van de installatieklussen van bijvoorbeeld de slimme meters van Eneco op een efficiëntere en optimale manier worden ingepland en verwerkt. Fantastisch om te zien dat ICT en installatie goed kunnen samenwerken!

Integratie RVO

De onafhankelijke mestbemonsteraars van Accremon worden vanaf heden aangestuurd en gepland via het Plandem platform welke geintergreerd is met de NVWA / RVO applicatie voor onafhankelijke mestbemostering.

Bestel Auto Export

Tijdens de Bestel auto Expo in Houten trok Plandem veel bekijks op de stand waarbij op een groot touchscreen van PressTop de vele bezoekers uitgebreid geïnformeerd werden over de oplossingen die Plandem aan hun klanten kan bieden.

Plandem Partner MVO Nederland

Geen woorden maar daden! Door efficiënter (routeoptimalisatie) te plannen en te werken reduceren bedrijven door het gebruik van Plandem direct CO2- uitstoot en leveren zij op deze manier ook een belangrijke maatschappelijke verantwoorde bijdrage aan een beter milieu.

Samenwerking Transscope

Transscope Voertuigsystemen combineert hun blackbox met de digitale-planningsdesk van Plandem. Daarmee bieden ze bedrijven, waar dagelijks veel buitendienstmedewerkers en werkzaamheden worden ingepland, een efficiƫnte planning met realtime inzicht in de locatie van medewerkers en totaal overzicht in wagenparkbeheer